YAMAHA mpi turbokit

Har hørt at den største fordelen er at det er direkte bolt on kit. Du trenger ikke å åpne motor for å senke komp osv.
 
Trodde MCX sitt var på 180hk..?

Men, nå var jo MPI ute å kvittret om et kompressorkit på ca180hk til Yammis 130hk motoren en tid tilbake, noen som vet noe mere om det? Er det på vent, eller ligger det klart for salg til mannen i gata??
 
Kittet er vell kanskje blitt oppgradert siden forhandlere i USA reklamerer med 190 hk MPI kit :p
 
Jeg kjører med kompressorkitet på min -13 Nytro. Fungerer meget bra etter min erfaring, peiler bare oljen i nyogne, og kjører. Bensinforbruktet var mindre enn fryktet på led, i dypsnø så vil det gå litt.

Jeg kjøpte det mest pga lyden, den store forskjellen er vel at man ikke merker så mye til kompressoren i forhold til turboen, ganske lineær effekt kurve.

Bor i Skaun Reimkiller'n, så du kan få komme å prøve, helst etter at snøen er kommet.
 
Takker for tilbudet.. :) Men jeg skal IKKE kjøpe meg noen nytro, verken med kompressor eller turbo selv, har kjørt nok nytro både med og uten turbo sånn sett uten å utfylle det noe mer.. Kjenner til en fyr da skjønner du, som har bestillt en yammicat 162" som det vist skal monteres kompressor på... Så han kan kansje være intressert i å se på dette. Men. skulle jeg først bli nødt til å kjøre overladdet 4t en gang i fremtiden, så holder jeg en knapp på kompressor.