ARCTIC CAT Proclimb M800 Black Edition - Prolite look a like

  • Trådstarter Slettet medlem 1398
  • Startdato
image.jpg
image.jpg
 
Ser bra ut di der ja. Eneste jeg syns er bedre med skinz sine er att jeg selv kan bestemme hvor jeg vil ha feste for skoan, jeg vil ikke ha for mye feste fremst på stigtrinn men vil ha mye feste bak å på ytterkanten.
 
Nå vil jeg hvertfall BDX bretta!! :D
Damn de var nice, å de ville passet min scooter perfekt! :sneaky: Trur de må bestilles etter sesongen siden morro kassa er gått tom for denne sesongen til mods :oops:

Trur de der, forstillinga og setet til BDX hadde kledd scooteren min perfekt :inlove:
Da ser den vell slik ut sånn ca? :wow:

Prolite 2.jpg
 
Målte du de på samme plass? :) Stigbrett er jo breie framme og smal bak, så greit om det måles på samme sted på nye og gamle :)
 
Da SKAL jeg ha disse på min når den tid kommer :) For da borre jeg ut popper til plastikk i buken, trimmer de til litt å trekker de mer inn. Så man får ett par cm smalere buksider :)
 
Her er video av scootern mens den går. Man hører ikke like godt inntaks "støyet" på filmen slik man gjør utenfor film, men det gir ett lite hint hvertfall.
Vil ikke la den gå for lenge pga air temp ikke er montert enda :p

Men her er hvertfall video og som sagt så går den ikke 100% rent pga air temp ikke er montert enda :)

 
Er jo direkte grusomt å sitte hjemme alene en hel dag å drømme surfe på nett! :confused:
Finner jo så mye jeg har lyst på til scootern!! Trur jeg må skrive meg en liste klar til ferie penger kommer :oops:

Så langt har jeg funnet BDX boards, Slydog Hellhound ski, BMP variator oppsett med magnet vekter, Titanium S eller Evo Bullet sluttpotte og WRP sete som jeg har lyst på! RSI throttle block og revers knapp er også sterkt ønsket for ett mer ryddig oppsett på styret.
Kan ikke det bare komme snø så man heller kan kjøre enn å sitte timesvis forran dataskjermen å drømme seg vekk til deler og mods man ikke har råd til i år :p
 
  • Liker
Reaksjoner: 2 brukere
Er en av ulempene med å ha langhelg når man har fri fra jobben :p Man sitter å dagdrømmer til den store gull medaljen :rolleyes:
Måtte jeg vinne i lotto så man kunne bestilt alt man trenger for å bygge min om til fullblods Prolite! :inlove:
 
  • Liker
Reaksjoner: crazymm
Ja hadde blitt det, dem lager nytro chassi i carbon på bestilling:) Vurderer sterkt noe sånt neste gang jeg er klar for å bytte scooter, Såfremt motoren min enda er hel da. måtte nok ha blitt carbon understell og a-armer og da. Da hadde det blitt artig scooter:D Andre alternativer er jo Yamacat eller en polaris. Kan ikke kjøre ski-doo uansett hvor mye jeg digger xm chassiet, dette kun på trass mot di ski-doo frelste jeg kjører ilag med hehe
 
Sist redigert:
Ja måtte den store lotto gevinsten tikke inn på konto :sneaky:
 
Har vist ikke tint så mye på skaidi. Trur det enda e kvitt dær. Du får fære på skaidi å ta dæ en litn kasko-tur så du lindre kløinga i gasstommeln litt. :p
 
Ska ikke ta no kasko tur nei :p Ska ha hel scooter inntil man kan leke litt også. Skit jo ikke $$$ heller :p
 
Bare å være litt forsiktig. Å ka gjør d om du tar forstillinga??? Da har du jo unskyldning for å kjøpe BDX forstilling som du hadde løst på. :p
 
  • Liker
Reaksjoner: Sprengt Reim
Som sagt, skit ikke $$$! Har hus med sine utgifter som kommer langt forran i køen som krever sine kroner. Har ett kjøkken som må ferdi stilles, elektriske i stue og kjøkken som ska opp osv :p Fra nu e det kun å fylle bensin og kjøre :) Mods for komme neste år :)
 
Ja, sjønne d. Må priotitere det viktigste først. Surt og dyrt ødelægge nokka uansett omd et e nu eller midt i bæste sesongen. Tok spindeln på min på kasko-tur forrige hælg. Hørte rykte om at dæm bynte å rote de løypen på skaidi forrige hælg, men vet ikke kordan det blei nu som d har vorre mildvære hele uka. Må nok sne et par daga til før dæm bynne å stikke.
 
Ja så det dær du :p Enda en grunn til å ikke kjøre dær inne før der er nok snø. Er gira ja men ikke desperat :p
 
Nei man burde absolutt ikke kjøre enda, men for min del så har æ venta i 4 mnd. på å få tæsta scootern så måtte bare ta en litn tur. Men hvis du har et snev av fornuft så vente du til det har snedd litt før du kjøre. Nok OT

Va det ikke du som ikke skulle bytte ski??? Så har du planer om å bytte til slydog?