forum reklame ?

Det er bare 1 mnd om gangen, det kan godt hende de kommer tilbake med mer annonsering etterhvert. De vurderer dette fortløpende.
 
Kjøpe reklameplass på sidene her på scooterforum? er det mulig?
Altså reklame for scootere, scooterklær og deler.

Da kunne vi i Cbp være int i det evt.

christer
 
Det må evt bli etter en revurdering av politikken bak driften av forumet. I dag står det nemlig dette i tråden om frivillig årskontingent, noe jeg ser at du ikke har vært med på i de 4 årene du har vært medlem.

Skal vurdere dette når tråden om 2016-kontingent legges ut.
 
For min del er reklame bra så lenge det er reklame som er relatert til hva siden handler om.
.F.eks vw audi klubben i Norge har stort sett reklame på sin side som omhandler bildeler osv. Som jeg får goder av:) Men hadde ikke vært no kult med reklame for shampoo eller en kul båt
 
Hei hallo, er det mulig og få logoen tilsendt på mail? leste gjennom en del av dette og er mye gode ideer men det enkleste for alle er vell strengt tatt å kjøpe seg en blank genser eller t-skjorte, dra til ett ¨trykkeri¨ å få merket trykt på klærne?
om flere hadde vært flinkere å markedsføre scooterforumet med f.eks klistremerke på scooteren så muligens hadde det blitt flere medlemmer. tenker jeg slenger med på neste dekalkit ett scooterforum merke, og hadde bare alle vært flinkere å betale årskontingenten hadde vi vært langt på vei. ;)
 
  • Liker
Reaksjoner: Garamond
Om noen gir meg et stort scooterforum klisttermerke (eller flere) så skal jeg klistre det på kassesiden på pickupen ;) Men da må det dekke omtrent hele siden, og komme gratis i posten :p
 
  • Liker
Reaksjoner: Nikko
Send et par merker til Turbokarlsen A/S. kong olavs veg 790. 9436 Kongsvik.

Tenker å sette merker på det nye prosjektet. Hvis det ikke er flere så kan jeg få logoen :)
 
  • Liker
Reaksjoner: Jimster
Skal få produsert noen merker i stort format. Hvilken farge er best da? Tenker såkalt friskjært dekor. Hvit, sort eller sølv?
 
Hva om det sendes logo til de som vil ha det på mail? Helst vektorisert, så kan man trykke det på det man vil. Vil heller ha merket i dekalkittet enn ett merke man klistrer på etterpå. ☺
 
  • Liker
Reaksjoner: Garamond
Legger ved en PDF-fil med den vektoriserte versjonen av logoen vår :)
 

Vedlegg

  • ScooterForum.pdf
    839,4 KB · Sett: 106
Sist redigert av en moderator:
Vil vi ha reklame her egentlig? Syns egentlig ordninga med og skaffe inntekt til drift, igjennom sponsingen virker som en mye bede løsning, enn og fylle forumet med reklame. Liker stilen og enkelheten av forumet slik det er idag, og tror det hadde tapt seg med og ha reklame bannere osv.
 
Er enig med Sunvang, slik forumet fremstår nå er det ideelle men samtidig vet jeg at å drifte slike forum krever litt inntekter også så hvis det er sånn at frivillig kontingent ikke er nok, har jeg full forståelse for få inn litt reklame.
 
Altså reklame som utelukket er rettet mot det vi liker her inne må vel være greit?Vi snakker ikke om reklame for brunkrem,kremer og tv-shop produkter.

Men f.eks reklame for slp ski, deler og klær til kjøring osv.
 
Det er vel bare å lage en avstemning på det? La folket bestemme.
Dog må spørmsålene formuleres riktig og ikke ledende.
Kommer kanskje ikke som en bombe,men jeg er FOR annonsering.
 
  • Liker
Reaksjoner: brakes?
Syns formet er veldig ryddig og fint sånn det er nå, bruker det daglig!
Jeg er nok ikke for reklame, da jeg syns sponsing er en fin løsning, som jeg syns alle brukere burde være med på for å støtte oppunder ett svært bra forum!
Men på en annen side så er kanskje ikke litt ryddig reklame en uting, så lenge den ikke er i veien.
 
Ser at det er flere som ikke liker annonser, og da skal ikke jeg være steil og presse dette gjennom. Det ideelle er å holde forumet reklamefritt, men tidligere i år var det begrenset med støtte fra medlemmene. Det var derfor jeg begynte å holde døra litt på gløtt ift annonsering.

Håper det tar seg opp med kontingenter fra neste periode som begynner 1. desember, så holder vi det slik det har vært :thumb:
 
  • Liker
Reaksjoner: EJ og JoacimMikkelsen
Ja er helt enig med @Garamond, om det lar seg gjøre så holder vi det reklamefritt.. Kanskje ta bort noen underforum til for de som ikke sponser en slant. Kjøp/salg sidene feks?
 
Hvis forumsoftwaren tillater det kan man jo gjøre det sånn at kun overskriften kan sees på Teknisk underforumet eller bare de to første linjene i brødteksten. Er en del forum som gjør det slik.
Jeg ser utfordringen med frivillig betaling. Det gir dårlig forutsigbarheten og det kan være slitsomt når man må begynne å ta av egen lomme for å holde et forum i gang. Bad shit! Forumannonse er veldig enkelt å greit. Ingen trenger å gjøre noe egentlig og pengene ruller inn, noen øre hver dag.