"Dagens opptur/nedtur" topicen

Styret kom i posten i dag og ikke minst, 30 cm puddersnø falt fra himmelen på 2-3 timer. Gikk til jobb på 2-3 cm snø oppå is, og gikk med snø langt oppover beina på tur hjem 6 timer senere :D
 
  • Liker
Reaksjoner: smaug1 og lucas9020
Vi har fått 10 cm snø. Ikke mye å skryte av men tar 10 hvilken dag som helst mot ingen ting. Klart, jo mer desto bedre. Hadde det vært 10 grader kaldere onsdag- fredag forrige uke så hadde det kommet noen meter mot å smelte omtrent alt som va. Enda de beste månedene i vente. Litt lei av folk som klager på at det ikke har vært vinter i år, skal selge skutern osv, så er de 4 fineste månedene ( i hvertfall på riksen) i vente.
 
Her i Bjerkvik og omeng har det snødd hele tiden stortsett. Er helt sprøtt hvor stor forskjell det er på snømenden fra Bjerkvik til Narvik. Tror det er kanonbra på Riksen nå.
 
  • Liker
Reaksjoner: EJ, LarsK og Ketil
Dagens opptur er uten tvil den fantastiske dagen man hadde på Riksen og møtte en haug med nye scooterfolk. Fantastiske forhold og akkurat passelig med pudder for min 137". Så ut som M gutta også koste seg. Knall sol, bare 7-8 minusgrader og et eventyr av en plass å kjøre på. Noe av det bedre jeg har opplevd etter over 30 år på scootersetet.
 
Samme her og fri til helga :D
Håper man rekker å få ny dress til da :)
 
Dagens opptur er at det ser ut til at været blir bra lørdag og søndag på riksen.
 
  • Liker
Reaksjoner: LarsK
Dagen opptur er at jeg ikke får tid til riksen. Måtte vell trekke kølapp på de beste plassene nå i helga uansett.. så må vell bare kose meg med over en meter pudder i mitt private paradis. Milevis med urørt pudder :inlove:
 
No bli det nytt belte
20170408_165241.jpg
 
Hva er dommen etter noen dager med nydoningen? :)

Fantastisk bra allround maskin, fjernet stabstag gjør maskinen mye bedre.
Drar vanvittig bra for og være orginal, drar 4-5 lengder på på kort avstand på tilsvarende ac 1100 turbo.

Ikke like lettkjørt som summit 850 som jeg har kjørt tidligere i sesongen. Men effekt messig er den i en helt annen verden :)
 
  • Liker
Reaksjoner: crazymm og Garamond