SIKKERHET Tyveribeskyttelse

Phazerboy

F7 pilot
22 Jul 2012
410
221
Offerdal, Jämtland.
Bor i et nabolag i Sverige med ganske høy kriminalitet. Har fått 2 båtmotorer, en cross, sykkler og en bil stjålet her.
Tenker nå på hva jeg skal gjøre når jeg får hjem Pro'en, for at den ikke skal bytte eier med en gang :confused::wallbash:
Har et lite gammelt garage som jeg har tenkt på å ha den i. Men da kan de jo bare sparke/bryte opp døra så har de den.
Noen råd på hva som kan gjøres for at den skal stå sikkert? Og eventuelle løsninger som ikke koster en arm eller en fot?
Har jo sett på gps-sporingsbrikker som man kan klistre fast der det ikke vises, men dette er jo ikke direkte billig, og det hjelper heller ikke med at den kan bli tatt.

Tips? Anyone?:nerve:
 
Kan jeg foreslå å flytte til vurdering? Monter alarm på døra til garasjen, koble den til et lufthorn ;)
 
  • Liker
Reaksjoner: Phazerboy
Hvis noen vil ha noe kan det alltids taes. Det beste er å ha god 1. barriere som sterke gode dører/porter osv. Skikkelig lås er 2. pri. Alarm har bare en begrenset verdi hvis tingen på innsiden er lett å ta med seg. En scooter er ganske enkel å få med seg og har du hatt innbrudd én gang gjør det saken mye vanskeligere å sikre i ettertid. Feit kjetting festet i betonggulv, gjerne flere kjettinger slik at det blir litt jobb av det. Kan du ha masse annet stæsj foran som gjør det vanskelig å komme til hjelper det også mye. Sporing er ganske effektivt men da må det brukes noe skikkelige saker og det hindrer ofte ikke at du står igjen med et vrak tilbake som du finner. Da er det vel like greit at den bare blir borte?
 
  • Liker
Reaksjoner: Phazerboy
Dørene er forsterket og tettet nå ikveld. Før var det små hull som det gikk ann å se inn igjennom.
Satt opp en ''Secure point'' i garagen før idag, noe som man fester kjettingen i. (Legger til en link lengst ned på dette)
Har også blitt satt opp et overvåkningskamera. (Et fake et, men det kan muligvis skremme noen :rolleyes::p)
Tanken imorgen er å sette opp en bjelke som går over dørene, som man fester med 2 klasse 3 lås, på hver side. (Også link lengre ned)
Kommer muligvis et før og etter bilde på garaget imorgenkveld.



 
Kjøp en slik:
https://www.multicom.no/axis-m3025-ve-compact-network-camera/cat-p/c100343/p6549561
Legg litt cat 5 kabel eller sett opp en wifi AP i client modus.
Så laster du ned Milestone Xprotect Essential 2017(gratis men fornyes hvert år) og installerer på en gammel pc med litt diskplass og vips så har du en fullblods VMS med opptakstid på 5 dager(tror jeg det var). Kjøp et skilt som forteller at området folk evt beveger seg inn i er overvåket så tror jeg at lysten til å ta noe er mye mindre.
 
  • Liker
Reaksjoner: Phazerboy