Hva var reklamasjonsfeil på -08 Summit?

En tråd i 'DIVERSE' startet av nilsa, 14 Sep 2011.

 1. Vet det var drivaksel og varme i håndtak, noen som vet av mer? Noen spesiell grunn til å styre unna 08 Summit kontra 09-11? :)
   
 2. Ble byttet tank på noen av de første 2008 modellene , tror brp fikk fikset det på de fleste før de ble solgt.
  Tankmåleren , proben som står foran i tanken. Bruke å gå ei in-line sikring der.
  Variator koking, finnes vel på alle nye ski-doo nå.
  Speedometersensor i gearkasse lokket som er lite glad i spennings pikes (xenon)
  Innfestingen til A-armene mot ramma , bruker å bøyes.
   
 3. Takk for info! Tankmåler er ikke så nøye med. Påregner nesten et variatorkit, satse på det gjør susen. Gjaldt dette med innfestningene bare 08 mod eller? Er dette noe som kondemnerer hele skuteren eller går det å fikse? Var ikke mye som skulle til for å kverke reven min..
   
 4. Sekundær beveger seg mot primær ved gasspådrag..
  Finnes en video på youtube som viser dette.
   
 5. Servicemeldinger på 08 XP var så vidt jeg husker: Bensintank, varmehåndtak og drivaksling.

  Eneste som suger på 08 er den orginale plastdingsen som sitter på sekundæren for å regulere skinkene mot reima. Et bra eksemplar av en 08 summit er en topp moderne scooter med masse kjøreglede! Ingen store forandringer før i 2011mod som kom med ny motor.

  Kjørte 380mil på 3 sesonger med min 08 rev XP. Slet med variatorreimer i starten, men etter å ha byttet variatorkit, annen dreving tilpasset 44kams belte samt utlufting på sidedeksel ble det problemet borte.

  For meg betyr tilstand og førsteinntrykket mere en om det er 08 eller 10mod. Kjøper heller en 08mod av et petimeter, en en 10mod av en slask for å si det sånn... :)
   
  • Liker Liker x 1
 6. Kostbar affere på verksted å bytte. Finnes forsterkning fra usa. Ingen must dog.
  Sjekk at dempere står i senter av a-armene.

  Som Reimkillern her sier , plast strammern i sekundæren er no herk. Finnes et update kit fra ski-doo orginalt , tror det lå på 300 spenn.

  Så kan du også fjerne plasten som er montert på alu dekslet som ligger over variatorene.
   
  • Liker Liker x 2
 7. Hei!

  Den så bra ut på bildene, ren, blank og fin! Slike smådetaljer kan tyde på at scooteren har hatt en eier som har tatt vare på den! Verktøykit'et var såvidt jeg kunne se komplett.. Tyder på at fyren trolig har orden i sysakene! En sprekk i et deksel, samt ripene i huven er det minste problemet.

  Du får dra å se på den live om du ikke bor for langt unna!;)
   
 8. Ja du bekrefter egentlig bare det jeg har tenkt selv :) Litt plastsveising og et dekalkit så er den god som gull :) Ja 3 timer i bil er ikke lange avstanden for å kikke skuter, spesielt ikke når man bor så langt sør som meg. Noen som har innspill på pris da? Takk for svar så langt :thumb:
   
 9. Fin salgs annonse. Sekundær justerern er bytta til den nyere typen. Tror det er kommet enda en nyere variant av denne.
   
  • Liker Liker x 1
 10. True du glemte handling pakken som kom til både 09 og 10 modellan gjorde dem jo mer lettkjørt, det e nu det æ har hørt.

  God annonse så ut som en grei skuter og har du pengan så e det vell bare og kjøpe. E den for jæveli så kan du jo altids komme hit og klage før du selg den og kjøpe ny ;P
   
 11. Hehe sant det :) Altfor mye å velge i om dagen, så er vanskelig å få bestemt seg.. :( Luksusproblem kaller man vel det :)
   
 12. hei. hadde gått for en 10mod, 08mod,en syns jeg er litt for dårlige dempere+ att det ikke er mye prisforskjell på 08-10mod...
  sterkere innfestninger til nedre a-armer, +litt små ting som gjør den stivere.(10mod)
  vi solgte 7stk 2010 summit 800,er., så og si ingenting tull md di...
  men vi har en 08summit til 85tusen, bra stand.:) bare å ringe,
   
 13. Jepp du har nok rett i det, men grensa mi går på MAX 90 lapper, vil helst bruke ca 80 og så ha noe til overs, vil jo alltid ha litt nye deler på :) Så da er det vel vanskelig å få tak på en 10 mod. Hansen Motor , hva tar dere ca for å bytte veivlager og stempel på en rotax 800? Med deler.
   
 14.  
 15. Snakker om en motor som overhales før den har konka :) Altså bytte stempel og veivlager pluss selvf pakninger og slikt. Er klar over den renegaden, er en kamerat sin gamle :) Himla fin skuter! Men har både løyve og lappen så vil ha skilt i tillegg, og da er det 28 ekstra? Den 08 modellen er jeg litt interessert i ja, spørs nok om ikke jeg tar turen om jeg ikke får kloa i denne: http://www.finn.no/finn/mc/snowmobile/object?finnkode=30636245
   
 16. okay, ja da er det jo veldig stor sannsynlighet att det bare er sjekke lagra å smøre di opp da.
  med veivoverhaling, ny sylinder+++ da koster det mere.

  fin den scooteren der ja, hadde den inn på service i vinter trur eg.
  fordelen med å kjøpe av forhandler er jo garantien da. trur mi kan selge den med 1-2 års garanti på motor, om jeg ikke husker feil.
   
 17. Jepp garanti er knall! Ligger den summiten på nettet noen vei? Hadde vært fint med noen bilder og litt info.
   
 18. nei, har ikke fått den inn enda, men ska sei ifra så fort det skjer.:)
   
 19. Tommel opp :)
   
 20. detta sker pga at sekundærvariatoren sin feste brankett på venstresia e løsna, MÅ byttes har opplevd dette selv og ødela 2 variatorer og ledningsnettet ;)
   

Del denne siden