2018 Polaris SKS 146"

Synes det var motsatt på min. Bunnet dempere ganske lett slik den kom fra butikk :)
 
Ser ut som det blir ny scooter i år, men klarer ikke å bestemme meg mellom SBA 800 eller 146 SKS. Hva er deres konklusjon på 146 SKS? Hvordan sitter den i løypa på litt hardt føre?
 
Er sykt fornøyd med min. God kjøling, klarer å holde ganske god fart i løype og godt grep i beltet. Morsom maskin utfor løypa ikke minst. Synd man ikke fikk den i SWB sin farge :inlove:
 
Er kanon fornøyd med min :) Savner litt mer aks i bunnen men en omgiring eller bytte av helix løser den saken :)
Jeg angrer ikke ett sekund på valget av 146" vs SKS 155 eller RMK :D
 
Noem som har hørt noe mer ang reim spreng og om forhandlere/Polaris tar grep om dette. Kjenner mange nå som har sprengt reim og variatorer er så varme at de ikke kan taes på..
 
Var nu som f***, kan ingen scooterprodusenters lage variatoroppsett lengre? Wtf
 
Har ikke tatt reimer selv pga for lite sete tid men vet alt for mange som har tatt. Vet noen har girt ned men var vist fortsatt de som tar reim etter dette.. Og problemet virker til å ligge primært i EU..
 
Det er ikke primærfjæra som er årsaken til det da? I USA leveres de med 120-320 fjær og i EU og andre deler av verden med 100-275. Har også trua på at helixen ikke er egnet for våre forhold, og feil helux i forhold til fjær vil gi varme variatorer.
 
Snakka med en kar som har bytta variator oppsett å EU modeller har 120-320 fjær i primær :tdown:
 
Vill ni få remmarna å hålla så gira ner den ordentligt. Den har 8t drivhjul i kombination med hög giring. De gör at de ikke holder i dypsnö. Ner på cirka 2.35 i giring så ska ni se att de fungerer beddre.
Sen hvis man er mye å kör i dypsnö så kan man vurdere å endre variatoroppsettet.
Men og begynne med variatoroppsett uten at gire om den er bortkastat.
 
Nedgiring kommer nok som service melding fra Polaris. Vurderer pro rmk helix fra proride og stivere fjær i primær i tilegg :)
 
  • Liker
Reaksjoner: lucas9020
Det er ikke primærfjæra som er årsaken til det da? I USA leveres de med 120-320 fjær og i EU og andre deler av verden med 100-275. Har også trua på at helixen ikke er egnet for våre forhold, og feil helux i forhold til fjær vil gi varme variatorer.
Kor har du det i fra at europa skal ha 100-275 fjæra?:hmm:
 
Her er tabell for hva de forskjellige er levert med :)

Snapchat-1629583891.jpg
 
Bare 146 har 120-320. Men reimprobleman gjeld væl 155 åsså?
Eg har 2018 Pro Rmk 800 155 og sprengte reima på rett over 500 km. Det var bunnløs pudder den dagen, men hadde ikke kjørt mye den dagen før reima takka for seg :)