Bygge om vogn til henger.

joaliland

Medlem
30 Des 2015
38
3
Nord-Troms
Hoy. Tenkte å bygge om campingvogn til henger, og lurer på om noen har gjort det samme, og eventuelt hva kravene er på dette mtp lys, brems osvosv. Har prøvd å kontakte svv men umulig og få tak i.

takk på forhånd?
 
Jepp eg har gjort det ! bygga en gammel cabby 582 om til scooter henger
 
Jaa omregistrere selvfølgelig.. Laga en ramme av firkant stål som eg bolta fast i den orginale campingvogn ramma sia man ikke har lov å. Sveise eller kappe i den orginale ramma.. Og den orginale ramma blir veldig bløt når man fjerne huset så må gjøres nåkka med ellers får man ikke godkjent no særlig lastevekt.. Så va det lys selvfølgelig og der e det no regla på kor langt dem kan stå fra kant osv men dem huske eg ikke.. Brukte 15mm filmbelagt kryssfiner plate som bunn og bygde den vell 2.20 brei og rett over 4 m lang ?
 
Du burde nok kontakte svv før du starter, trur det er krav at alle "ombyggings prosjekt" skal varsles før oppstart, dette pga krav til dokumentasjon underveis eller noe I den duren :)
 
  • Liker
Reaksjoner: joaliland
Du burde nok kontakte svv før du starter, trur det er krav at alle "ombyggings prosjekt" skal varsles før oppstart, dette pga krav til dokumentasjon underveis eller noe I den duren :)
Ja prøvde på det men fikk ikke svar, får prøve på nytt? hengeren er egentlig bygd ferdig med komplett bunn og lys/ledningsnett men dette ble gjort for mange år siden så kan jo være noen endringer i regelverket siden da?
 
Du burde nok kontakte svv før du starter, trur det er krav at alle "ombyggings prosjekt" skal varsles før oppstart, dette pga krav til dokumentasjon underveis eller noe I den duren
Trengte ikke no dokumentasjon eller kontakt før oppstart.. Eneste var visning i etterkant og da var det viktig at det orginale ramme nr vistes så de kunne finne dokumentasjon på vogna.. Er vell 3 år siden min ble ferdig og godkjent
 
  • Liker
Reaksjoner: EJ