GENERELT GPS 276 CX /kart

Summittryne

Medlem
30 Aug 2019
1
0
Finnmark
Hei. Er det noen som har tips til kart så jeg kan få ses alle scooterløyper i Finnmark/Troms ? Har akkurat kjøpt meg garmin 276CX og har veldig lite erfaring med GPS så alle gode tips taes imot med stor takk.

God helg !
 
kartman.se har løypekart for hele norge/sverige/finland. Har brukt det i årevis og det funker fint.
 
kartman.se har løypekart for hele norge/sverige/finland. Har brukt det i årevis og det funker fint.

vurderer å kjøpe løype kartene til kartman.se, men litt usikker på hvordan det fungerer. Er det ett frittstående kart, eller et kartlag som legger seg oppå eksisterende kart?
Mulig og navigere etter løypene? eller er det bare "streker" på kartet.
 
Det er et transparent kartlag som ligger over ordinær topokart. Løypene blir i prinsippet veier som da er rutebare(turn by turn).
 
Hei. Og takk for svar. Ser ut til å funke greit. Noen feil og mangler i mitt område, men skal spore nye spor og sende til utviklere slik at det blir ordnet.

Når vi er inne på temaet garmin gps er jeg ute etter tips til topo kart for sverige som er gratis eller billig.
På norsk side har jeg gamle PRO kart fra garmin (fra 2006 tror jeg). i tilleg til kartmannen.no sitt kart som er bassert på N50 serien fra kartverket. Veldig fornlyd med det, men alt kan såklart bli bedre

Noen som prøvd frikart.no sine svenske topo kart?
 
Kjøpte vinter fritidskart for Sverige eller hva det heter. Kostet ikke mange kronene og dekker hele Sverige. Ikke super detaljert men man ser vann, fjell og skogområder.