SKI-DOO Nye spindler til Renegade x 2008 (rev xp)

Kringom

Medlem
5 Sep 2019
1
0
Lillehammer
Etter vinterens kjøring er har det blitt nødvendig å bytte spindlene på en Mxz renegade x 600sdi 2008. I den forbindelse tenkte jeg å høre om noen har erfaring med eller vet om spindler fra nyere forstillinger (42') vil passe rett på? Må det gjøres modifikasjoner for at dette skal passe sammen med a-armer og ski? Og det siste spørsmålet er jo også om en slik endring vil ha noe for seg, vil spindler fra en nyere modell gi en bedre geometri og bedre kjøreegenskaper?
 
Spindler er ikke bare spindler. Summit har forskjellig spindler fra feks MXZ.
 
Om jeg husker rett... Så bytta jeg fra RAS2 til RAS3 spindler på summit'n til frua en gang.. Der er vel 3" lenger enn 2" om jeg husker riktig, avstanden mellom innfestning til øvre og nedre A-arm forandres. Men, det er også forskjellig innfestning på toppen av spindlene, så det blir som nevnt over her, spindler er ikke bare spindler. Den "enkle" løsningen er å kjøpe komplett kit(mener BRP har det fortsatt) med både øvre og nedre A-armer, spindler, kuler, styrestag og bolter.
 

Vedlegg

  • Forstillingskit.PNG
    Forstillingskit.PNG
    155,6 KB · Sett: 75
  • Liker
Reaksjoner: RS
Det er forskjell på castervinkel også. Hvis du sikter ovenfra og gjennom øvre og nedre kule så vil du se at noe har skifestet er ti mm foran siktelinjen, andre er dønn midt i eller ti mm bak siktelinje.