YAMAHA Tungstartet scooter

Svein R

Medlem
24 Sep 2020
22
0
senja
Hei dere.jeg har en Yamaha RS venture TF 2005 mod som er lite startvillig når den har stått i en 3-4 uker.må spraye litt startgass i ludtfiltret ,da starter den momentant og alt er ok. da kan den startes som normalt .kan det være Bensinpumpen som slipper bensinen tilbake til tanken ?
 
Pensinpumpen skal starte straks tenningen slås på og skape trykk, gjerne rundt 50psi så om bensinen blir sluppet tilbake skal det ikke være noe problem. Er ikke lange biten med slange det er snakk om.
 
Hei igjen. Mener det er mekanisk bensin pumpe på denne ,da regner jeg med det er vakuum som skal styre den ?
 
Hei igjen. Mener det er mekanisk bensin pumpe på denne ,da regner jeg med det er vakuum som skal styre den ?
Ahh forgassermotor ja. Da hadde jeg sjekket at den er i orden, evt blås i tanken før start neste gang og se om det hjelper.
 
ja får også sjekk om det kan være noen slanger som kan ta inn falsk luft samt membran i bensinpumpen
 
Prøvde å starte den i går med full skjåk var ikke etter,prøvde da uten skjåk etter litt filing begynte den å tenne ,tok litt skjåk på den da startet den etter hvert. skal bytte til nye plugger i dag for å se om de kan være dårlig. hvis det ikke hjelper må jeg som dere sier sjekke div. slanger. glemte å si att når jeg filte med full skjåk luktet det bensin.
 
Glemte å si ,det er to stk. bensinpumper på den. har tilgang på brukt bensinpumpe til samme type scooter/motor , scooteren min går fint når den starter. er ikke noe problem å starte den igjen etter jeg stopper og starter den igjen.
 
Sist redigert: