vittige funn på finn:)

Husk bilde av annonser... Linken virker ikke etter en stund
 
Lykke til med å selge den til den prisen :roflmao:
 

Vedlegg

  • Screenshot_20191118_204945_no.finn.android.jpg
    Screenshot_20191118_204945_no.finn.android.jpg
    56,7 KB · Sett: 200
For en sinnsyk latterlig pris!!!!!!!
Ja det var en psyk pris, man får jo en pent brukt 800 til den prisen
 
  • Liker
Reaksjoner: norskamerikaneren
Er prisen så gal da? En 600 ACE koster det samme og fjellet er fulle av de...
 
Sant nok men er ikke denne enklere/billigere bygd enn en ACE 600?
Jo det kan nok hende, har ikke studert hva man egentlig får med en Blast men tror likevel ikke prisen er heeeelt bort i natta hvis maskinen er bra ellers.
Man får en 2021 Ranger 59 600EFI(den nye billigmotoren til BRP) til 130K så bruksmessig er vel en Blast kanskje for dyr men som en 16 års maskin er den priset i samme leie som 600 ACE.
Jeg ser for meg at de som har priset Blast har tenkt at de er en konkurrent til 600 ACE men mye mulig Blast ikke oppnår samme "konestatus" som 600 ACE og bare blir en jævla dyr "barnescooter".
 
Ski-doo tundra 600 efi får man for ca 110000,- ganske mye mer for pengene der. Prisen på blast bør absolutt under det hvis den skal treffe noe annet marked enn "dyr barnescooter"
 
  • Liker
Reaksjoner: norskamerikaneren
Arctic Cat ser ut til å ha gått i samme fella som Ski Doo gjorde med Freestyle modellene, de ble like dyre som de andre scooterene.

Å lage en billig scooter er ikke en enkel øvelse. Polaris har valgt å bruke gammel teknologi, et eldre chassi, med eldre, eller i 550ens tilfelle, steingamle motorer.

Ski Doo gjorde inntil nylig noe lignende med Sport modellene basert på XP, men de ble ikke tatt inn til Norge.

Jeg tror det er en god ide å gjenbruke gammel, nedbetalt teknologi. Polaris går kanskje litt for langt med 550 motoren, den burde i det minste ha vært oppgradert med et DPM lignende system

Ski Doo er som vanlige ikke mørkeredde for å prøve noe nytt, og utvikler med 600EFI ny, gammel teknologi. Det gjør de nok for å kunne produsere kun 1 chassi, G4, men samtidig la de billigere modellene være vesentlig forskjellig fra de dyre.

Arctic Cat har noe som på papiret er en kjempegod ide, men det gjenstår å se om folk er villige til å betale mer for en 1 sylindret, enn en 2, eller om Blast kun blir en nisjescooter for 16 åringer.
 
Jeg er ikke sikker på om Mxz 600 EFI kommer under kravene for scootere for 16 åringer. Den har vel ca 80 hk, men veier bare 198 kg tørr.
Min venture 500 har 87 hk, men veier vel ca 40-50 kg mer tørr, men den kommer ikke innenfor kravene.
 
Må vel være greit å få til en laveffekt utgave som lurer den under grensa for vekt/hk. Evt legge på noe tungt utstyr som lett kan tas av. Fanger laget av bly mm :)
 
Spørs om importør og produsent gidder å lage noen spesialvarianter for et lite marked. De har jo alternativ allerede.
 
Sikkert ingenting galt med bilen, men i min verden blir dette oppskriften på hvordan man IKKE skal få solgt en bil: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=134577052

Personlig bare klikker jeg rett ut av annonser der hvor selger ikke gidder å rengjøre bilen innvendig FØR en tar bilder å legger ut i en annonse. Slik som dette avslører ALT om eier, amen... :tdown:
 
Sikkert ingenting galt med bilen, men i min verden blir dette oppskriften på hvordan man IKKE skal få solgt en bil: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=134577052

Personlig bare klikker jeg rett ut av annonser der hvor selger ikke gidder å rengjøre bilen innvendig FØR en tar bilder å legger ut i en annonse. Slik som dette avslører ALT om eier, amen... :tdown:

Haha, er så enig! Tenkte det så greit ut, helt til bildene innvendig ?
 
  • Liker
Reaksjoner: Reimkiller'n
Bil for den spesielt SPESIELT interesserte. 20 år gammel vanlig sab til 200 000 der altså
 
  • Haha!!!
Reaksjoner: EJ
Kan noen forklare prissettingen her? For ca 18000? mer (Forutsatt full pris vel og merke), får jeg en helt ny scooter med null på telleren, full garanti, ingen potensielt skjulte skader og de nyeste oppdateringene. Ja takk!
 
Sist redigert:
  • Liker
Reaksjoner: EJ
Du får ikke en BC XRS til 180000 med det utstyret. Den ligger vel på 205000.
 
Ja det er jo sånn det er å kjøpe brukt scooter. Risikoen er jo null, alle garantier gjelder så det du får er en ferdig innkjørt scooter med alle garantier, utstyr ferdig montert og til 20000 mindre. Det må jo være greit?
 
Skal det være en kattebil til over en kvart million?