SKI-DOO Dempere til 2016 Summit x t3

Heintz

Medlem
3 Nov 2010
8
0
kongsberg
Hei.
Lenge siden jeg har vært på forumet her men etter altfor mange sesonger uten skuter så ble det handlet en brukt nå. Ble en 16 ski doo summit x t3 174" .

Og da er spørsmålet, veldig myke dempere foran og i understell. Spesielt understell.
Hva kan dere anbefale ? Øhlins? Fox ? Totaltek ?
 
Fox er vel det åpenbart enkle og trygge valget. Kan vel bestilles rett fra forhandler og det passer uten å koste helt for jævlig mye. Totaltek ligger vel på 50K og Øhlins er sikkert ikke langt unna det heller.
Feks noe som dette:
 
Takk for svar :) men ser ut som jeg har skaffet kyb pro40 r til hele skuteren . Så går for det i år så kan man se etterhvert.
 
Det funker fjell. Få de til service og evt omkalibrering så tviler jeg du savner bedre dempere. 174 er ikke akkurat noe hoppemaskin.
 
Var tanken det ja :) nei er ikke en hoppemaskin men hadde lyst å kunne sprette å hoppe litt uten at den gikk rett i bånn på demperen, noe som den gjør nå
 
Det du må huske er at den er laget sånn av en grunn. 174 T3 er/var en ekstrem løssnø maskin hvor hovedtanken var å være kongen i den den aller dypeste snøen og da er noe av nøkkelen et mykt demperoppsett. Railene er ekstremt lange og lett å bøye om dempere blir for stiv eller man blir fristet til å ta dryge hopp. Vurderer du noe annet enn løssnøkjøring hadde jeg fått på plass forsterkning av rail IHF.